BasBQ
Beef en Steak

Mag ik me voorstellen ?

J.Snijder

Tondelzoeker
Berichten
1
Goedemiddag,

Mijn naam is Jan en ik ben, vaak samen met onze kinderen, nogal een verwoed en verwend bbq-er, smoker en roker.
In onze buitenkeuken staan verschillende werktuigen waar we mee uit de voeten kunnen en al menige creatieve maaltijd hebben gemaakt.

De laatste aanwinst, en alweer een nieuw project, is een geweldige glasdeurkoeling van 1,80 mtr hoog waar we als nieuwe uitdaging willen gaan Dry-Agen.

Inmiddels liggen er al een paar mooie stukken rund in en zijn we op weg.

Een van mijn graag gebezigde dingen is het experimenteren met smaak en bereidingswijzen en daardoor ontstaan, het maken van onze eigen BBQ sausen en rubs.

Ik hoop hier op het forum hier en daar wat aanvullende tips op te doen en te lezen hoe andere kanjers het aanpakken.
 
Welkom bij de club. We zien graag de foto's van je creativiteit tegemoet. Ik ben nieuwsgierig naar die dry age stukken van je.
 
Hoi Jan,
welkom bij het Genootschap
 
Jan, welkom op het BBQ Genootschap.
 
Jan welkom. Je creqtieve bijdragen zien we wel verschijnen
 
Welkom bij het genootschap
Kan je mooi foto’s maken door de deur 😉
 
Welkom! Zo te horen kunnen we van jou wel wat opsteken. Ik ben benieuwd naar je foto's en verhalen (y)
 
Welkom hier Jan!
 
Terug
Bovenaan Onderaan