- Berichten
- 28
Hallo allen,
Komende zaterdag een verjaardag waar ik als meester BBQer van de familie moet optreden als voedselbereider. Nu wil ik wat moois maken, maar ik heb even een inspiratieprobleem. Het moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
Het vlees krijg ik pas zaterdag tussen 12 en 13 uur, het moet om uiterlijk 18 uur klaar zijn.
Het moet wat mals zijn of zacht, het mag niet taai zijn.
Prijs is niet zo'n issue, maar hoe groter het stuk vlees hoe mooier. Dit gaat zaterdag gekocht worden bij de Makro.
Hebben jullie tips?
Komende zaterdag een verjaardag waar ik als meester BBQer van de familie moet optreden als voedselbereider. Nu wil ik wat moois maken, maar ik heb even een inspiratieprobleem. Het moet voldoen aan de volgende voorwaarden:
Het vlees krijg ik pas zaterdag tussen 12 en 13 uur, het moet om uiterlijk 18 uur klaar zijn.
Het moet wat mals zijn of zacht, het mag niet taai zijn.
Prijs is niet zo'n issue, maar hoe groter het stuk vlees hoe mooier. Dit gaat zaterdag gekocht worden bij de Makro.
Hebben jullie tips?