- Berichten
- 459
Vandaag een hoop vlees gekocht om worst van te maken maar ik had nog een stukje rug vet over.
600grm is precies mooi om mee te experimenteren.
Knoflook
Laurier
Peper
Tijm
Jeneverbes
Rozemarijn
En heel veel zout.
Dit alles in een donkere plastic bak. (Heb helaas geen marmeren kuip tot mijn beschikking)
Donker is belangrijk want licht en vet gaan niet goed samen.
Metaal en zout is ook geen aanrader dus vandaar plastic.
Tja, over 6 maandjes maar weer eens een update geven.
600grm is precies mooi om mee te experimenteren.
Knoflook
Laurier
Peper
Tijm
Jeneverbes
Rozemarijn
En heel veel zout.
Dit alles in een donkere plastic bak. (Heb helaas geen marmeren kuip tot mijn beschikking)
Donker is belangrijk want licht en vet gaan niet goed samen.
Metaal en zout is ook geen aanrader dus vandaar plastic.
Tja, over 6 maandjes maar weer eens een update geven.