Liep hier gister tegen aan bij de Sligro en kon hem niet laten liggen. Gelijk de vrouw gebeld dat ze nog niet aan het eten moest beginnen, dit was namelijk een veel betere keuze.
Eenmaal thuis, biefstukje uit de verpakking gehaald en even laten liggen. (wel droog gedept met wat keukenrol).
Ondertussen de UDS vast aangestoken.
Na minuut of 10 de biefstuk voorzien van wat peper en wat zout.
Ondertussen mezelf voorzien van iets nats, je moet blijven drinken met dit warme weer.
Vervolgens de UDS eens bekeken en die was al aardig onderweg.
Biefstuk op het rooster gelegd en de UDS voorzien van 2 stukje appelhout.
Temperatuur van de UDS heb ik tussen de 100 en 120 graden gehouden.
Laten liggen tot hij ongeveer 46 graden was.
De kolen de kans gegeven om wat warmer te worden zodat ik hem aan beide zijde nog aan kon bakken.
Na het draaien, nog een klein beetje kruiden boter er op gesmeerd.
Nadat hij een temperatuur van 52 graden had bereikt van de UDS gehaald en even onder stukje alu folie laten "slapen". Na minuut of 15 onder folie vandaan gehaald waarna hij er zo bij lag.
Vervolgens door midden gesneden en er wat plakjes afgehaald. Mooi klein rook kringetje en goed mals van binnen.
Uiteindelijk met wat sla (uit eigen tuin) en frietjes uit de oven op tafel gezet.
Eenmaal thuis, biefstukje uit de verpakking gehaald en even laten liggen. (wel droog gedept met wat keukenrol).
Ondertussen de UDS vast aangestoken.
Na minuut of 10 de biefstuk voorzien van wat peper en wat zout.
Ondertussen mezelf voorzien van iets nats, je moet blijven drinken met dit warme weer.
Vervolgens de UDS eens bekeken en die was al aardig onderweg.
Biefstuk op het rooster gelegd en de UDS voorzien van 2 stukje appelhout.
Temperatuur van de UDS heb ik tussen de 100 en 120 graden gehouden.
Laten liggen tot hij ongeveer 46 graden was.
De kolen de kans gegeven om wat warmer te worden zodat ik hem aan beide zijde nog aan kon bakken.
Na het draaien, nog een klein beetje kruiden boter er op gesmeerd.
Nadat hij een temperatuur van 52 graden had bereikt van de UDS gehaald en even onder stukje alu folie laten "slapen". Na minuut of 15 onder folie vandaan gehaald waarna hij er zo bij lag.
Vervolgens door midden gesneden en er wat plakjes afgehaald. Mooi klein rook kringetje en goed mals van binnen.
Uiteindelijk met wat sla (uit eigen tuin) en frietjes uit de oven op tafel gezet.
Laatst bewerkt: