Bekijk de onderstaande video om te zien hoe je onze site als een web app op je startscherm installeert.
Opmerking: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Ik dacht meer aan uren...net zoals de zalm dus maar dan korter pekelen (droog). Het gaat om roken, niet om eendenham (ook erg lekker)hoe ga je pekelen? Nat, droog of vacuum?
Vacuum: 2,5% colorozo 0 à 1% keukenzout, kruiden naar keuze 1week per cm dikte.
OK dank. Ik heb een niet zo dikke (wordt onderdeel van een voorgerechtje) en dacht het te proberen met 10 uur pekelen, 12 uur drogen en 5 uur rokenIk pekel ze altijd 1 dag
Koud gerookte eendeborst (wintercursus Reitse 2008)
Dit is een van de recepten van de winter bbq cursus bij Reitse Spanninga 2008, restaurant 't Plein te Joure, Weber Grill Academy. Koud gerookte eendenborst met sinaasappel honing dressing en frisse salade. Ingredi?nten: voor 8 personen - 2 gerookte eendenborst - 200 gram knolselderij in...www.bbqgenootschap.nl
hoe ga je pekelen? Nat, droog of vacuum?
Vacuum: 2,5% colorozo 0 à 1% keukenzout, kruiden naar keuze 1week per cm dikte.
Chinees voor mij, maar hoe moet ik dat voor me zien? Dat is zonder vocht? Gewoon het vlees inwrijven, in het zakje, vacuum trekken en laten liggen in de koelkast om daarna uit te pakken en koud te roken?
Ik ga eerstdaags ook eens wat experimenteren met koud roken.