- Berichten
- 84
Beste Genootschappers,
Dit is een echte aanrader. Normaal gesproken maak ik dit in Portugal, maar nu in mijn eigen achtertuin.
Maar het begon in de keuken. Leg de kokkels daar ong. Een half uur in koud water. Als ze gaan drijven, gooi je ze weg.
Stook daarna de kamado op tot ongeveer 180 graden (direct) Zet eerst drie (middel formaat) uien en 5 tenen knoflook (gekneusd) aan in de paella pan (of andere pan die je hebt). Vervolgens doe je de schelpen in de pan. Na ongeveer 15 a 20 min zijn de schelpen open en kan je heerlijk genieten.
Tip: neem een stokbrood bij het eten en haal hem door de pan. Een smaaksensatie op je tong.
Dit is een echte aanrader. Normaal gesproken maak ik dit in Portugal, maar nu in mijn eigen achtertuin.
Maar het begon in de keuken. Leg de kokkels daar ong. Een half uur in koud water. Als ze gaan drijven, gooi je ze weg.
Stook daarna de kamado op tot ongeveer 180 graden (direct) Zet eerst drie (middel formaat) uien en 5 tenen knoflook (gekneusd) aan in de paella pan (of andere pan die je hebt). Vervolgens doe je de schelpen in de pan. Na ongeveer 15 a 20 min zijn de schelpen open en kan je heerlijk genieten.
Tip: neem een stokbrood bij het eten en haal hem door de pan. Een smaaksensatie op je tong.