- Berichten
- 43
Blijft een heerlijk en simpel gerecht... Zeker met ene kant en klare rub. Prima met dit warme weer, terwijl we al weer aan het werk zijn.
Deze rub van Sante Maria vind ik altijd erg geschikt, maar lijkt nauwelijks meer verkrijgbaar. Volgende keer ga ik, met de ingredienten-lijst van de verpakking, zelf proberen de rub te maken.
Omdat we bij zo'n kippetje altijd even moeten wachten, nog wat tijd over voor hobby. Afgelopen weekend op lowlands voor het eerste een ROTDOG gegeten. Tijd dus voor een eerste eigen versie, losjes gebaseerd op het recept van Jort uit zijn easy bbq - classics (ik had overigens nog nooit van een ROTDOG gehoord). Volgende keer doe ik er meer kaas op en ga ik ook de saus erbij maken, daar had ik nu geen zin in.
Terwijl ik de foto's plaats, besef ik met dat ik wel een foto van het resultaat heb, maar niet van de bbq... Beetje jammer dus... De broodjes vielen wel in goede smaak bij de kids. Zelf heb ik alleen even geproefd.. Ik zat nog vol van de kip
Deze rub van Sante Maria vind ik altijd erg geschikt, maar lijkt nauwelijks meer verkrijgbaar. Volgende keer ga ik, met de ingredienten-lijst van de verpakking, zelf proberen de rub te maken.
Omdat we bij zo'n kippetje altijd even moeten wachten, nog wat tijd over voor hobby. Afgelopen weekend op lowlands voor het eerste een ROTDOG gegeten. Tijd dus voor een eerste eigen versie, losjes gebaseerd op het recept van Jort uit zijn easy bbq - classics (ik had overigens nog nooit van een ROTDOG gehoord). Volgende keer doe ik er meer kaas op en ga ik ook de saus erbij maken, daar had ik nu geen zin in.
Terwijl ik de foto's plaats, besef ik met dat ik wel een foto van het resultaat heb, maar niet van de bbq... Beetje jammer dus... De broodjes vielen wel in goede smaak bij de kids. Zelf heb ik alleen even geproefd.. Ik zat nog vol van de kip

Laatst bewerkt: