- Berichten
- 46
Goedemorgen,
Ik wilde een nieuwe barbecue.
De oude kogelbarbecue deed het nog wel maar viel steeds verder uit elkaar.
Ik had al een paar hele mooie zijn staan maar na het lezen van het boek 'het vuur de baas' werd me duidelijk dat het een kamado moest worden, de 'alleskunner' zoals hij omschreven wordt.
Het is een Boretti geworden, en ik heb er een draaispit en een pizzasteen bij gekocht.
Morgen wordt hij geleverd, helaas niet maandag wat eerst de bedoeling was. Nou ja, het zal toch nog wel een keer droog worden?
Ik heb er geen hoes bijgekocht, dat haalde ik uit het boek dat dat niet per se nodig is ofwel beter is zonder maar nu het heerlijk zo nat is vraag ik me wel af of dat inderdaad de juiste keuze is.
Maar goed, zeer binnenkort hoop ik toch mijn eerste kamado producten te kunnen eten.
Groetjes, Chrisje72
Ik wilde een nieuwe barbecue.
De oude kogelbarbecue deed het nog wel maar viel steeds verder uit elkaar.
Ik had al een paar hele mooie zijn staan maar na het lezen van het boek 'het vuur de baas' werd me duidelijk dat het een kamado moest worden, de 'alleskunner' zoals hij omschreven wordt.
Het is een Boretti geworden, en ik heb er een draaispit en een pizzasteen bij gekocht.
Morgen wordt hij geleverd, helaas niet maandag wat eerst de bedoeling was. Nou ja, het zal toch nog wel een keer droog worden?
Ik heb er geen hoes bijgekocht, dat haalde ik uit het boek dat dat niet per se nodig is ofwel beter is zonder maar nu het heerlijk zo nat is vraag ik me wel af of dat inderdaad de juiste keuze is.
Maar goed, zeer binnenkort hoop ik toch mijn eerste kamado producten te kunnen eten.
Groetjes, Chrisje72