- Berichten
- 5.060
Bij de Sligro laatst een kalfspicanha (900 gr) gescoord.
Deze lekker laten ontdooien, van wat vliesjes en vet ontdaan, vetkapje ingesneden
Ingesmeerd met olijfolie en gekruid met verse tuinkruiden, knoflook en zwarte peper.
Hup op de BGE en bij 135C laten garen tot een kern van 48 C.
Eraf gehaald en laten rusten.
BGE opgevoerd naar 250 C. Stukje steak netjes afgegrild.
De CEO heeft de risotto en de salade gemaakt.
Erg lekker en erg mals stukje vlees.
Deze lekker laten ontdooien, van wat vliesjes en vet ontdaan, vetkapje ingesneden
Ingesmeerd met olijfolie en gekruid met verse tuinkruiden, knoflook en zwarte peper.
Hup op de BGE en bij 135C laten garen tot een kern van 48 C.
Eraf gehaald en laten rusten.
BGE opgevoerd naar 250 C. Stukje steak netjes afgegrild.
De CEO heeft de risotto en de salade gemaakt.
Erg lekker en erg mals stukje vlees.