- Berichten
- 1.899
Vandaag een kalfsmuis gemaakt met daarnaast asperges. De kalsmuis eerst even ingesmeerd met een goeie laag mosterd.
Daarna op de Q op 120c
Nadat de thermometer 48 graden aangaf, de Q nog even de sporen gegeven en de kalfsmuis kennis laten maken met gietijzer.
En een heerlijke sappige kalfsmuis tot gevolg.
In de tussentijd heeft de vrouw de asperges gemaakt en kon het bordje opgemaakt worden.
Resultaat was heerlijk. En het aspergeafval niet weggooien. Wordt morgen een heerlijke soep.
Bedankt voor het lezen.
Daarna op de Q op 120c
Nadat de thermometer 48 graden aangaf, de Q nog even de sporen gegeven en de kalfsmuis kennis laten maken met gietijzer.
En een heerlijke sappige kalfsmuis tot gevolg.
In de tussentijd heeft de vrouw de asperges gemaakt en kon het bordje opgemaakt worden.
Resultaat was heerlijk. En het aspergeafval niet weggooien. Wordt morgen een heerlijke soep.
Bedankt voor het lezen.