BasBQ
Beef en Steak

Jacob?s Ladder

DG1982

Tondelzoeker
Berichten
13
Afgelopen zondag was het weer eens tijd voor een lange sessie. Dit keer was het een Jacob?s Ladder. Ik heb hem gerubt met dalmatian rub (peper en zout) waarna hij bij een temperatuur van 115 graden van 10:00 uur tot 18:30 uur gegaard is. In den beginne heb ik gerookt met hickory! Hij is gegaard tot een kern van 92 graden.

Bij deze wat foto?s:

ec579f7599d4f2850259ea4473ceebcc.jpg
59734eb21b525e6d50eb494f9ea448fc.jpg
cf6d3f731d16307477bd60c3bfcf74dd.jpg
bf0002507176368ad8c82e23e5e60bb2.jpg
50168431545d47f6d302602bd3994471.jpg
598d5347127d89e896a2d557b7d8dc59.jpg
caa0e911a205e1bf3f92ccf7503c895a.jpg
0f0abae0ad9910a842754dee3ad5cbea.jpg


Ik moet zeggen... dit was een heerlijk stuk vlees!! Zeker een keer proberen!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
drummerboy zei:
Nice! Helemaal niet ingepakt?


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Nope! Hij liep mooi op, tot de laatste graden. Maar toen waren de briketten op.


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Hahahhaa. Nou mooi getimed dan! Zien er vurukkuluk uit! šŸ¤¤


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Dat ziet er erg lekker uit :)
 
Zeer smakelijke foto's en dit toch echt wel 1 van mijn favoriete stukje vlees :)
 
Altijd lekker, hier ook een van de favorieten.
 
Die zien er goed uit. Flink stuk ook.
Moet ik toch weer een maken.
 
Heerlijk !
 
Terug
Bovenaan Onderaan