BasBQ
Beef en Steak

Italiaanse bolletje gevuld met ei en tomatensaus

 
 
 
 

picosuma

Gerijpt
Berichten
2.708
Ben begonnen met het Italiaanse bolletje na een recept van


Ingrediënten bij elkaar mengen voor 10 minuten dan nog 10 ml olijfolie erdoor kneden en dan voor een uur afgedekt laten rijzen.
Je zou hier 8 bolletjes van kunnen maken maar ik heb er 4 kleine en 2 grotere gedaan.
Deze bolletjes door griesmeel heen en dan weer voor 30 min laten rijzen.
Hierna kunnen ze gebakken worden heb er 3 in de oven gedaan en de 2 grotere en een kleine in de Bbq indirect op ongeveer 180 graden op bakpapier en dit op de pizzasteen
Heb de bolletjes in de oven op 15 min gedaan en toen waren ze al klaar.
De bolletjes in de Bbq zijn er 20 min in geweest vind deze wel mooier als uit de oven die waren wat donkerder.

Hierna de bolletjes uitgehold met een schotje in het midden.
In de ene kant een ei met pezo en de andere kant witte bonen in tomatensaus en hier een beetje nasikruiden door heen gemixt.
De runderworstjes ondertussen op de Bbq gelegd

Hierna de bolletjes erop voor ongeveer 40 min nog een paar trostomaatjes erop als deze klaar zijn alles op een plankje gelegd.
Het was weer prima geslaagd het smaakte prima de broodjes waren ook goed gelukt.
Heb dit al eens eerder gemaakt maar toen het brood niet zelf gemaakt.
Nu de foto’s maar .

Ingrediënten bij elkaar voor de bolletjes
a36c287e164597bdb2a8a5f497ae870b.jpg


Het deeg gerezen na een uur
25981813537fe7060cf1d74bc4751fd5.jpg


Het deeg verdeeld in bolletjes
1727027c86d5380b9eddd744b029596d.jpg


Bolletjes door griesmeel heen
1cab45f5d9f421c5a736727dc7ec361b.jpg


Nu moeten de bolletjes nog een half uur rijzen
56cdff3c94990012684846d4dde06810.jpg


Zo zien ze eruit na het rijzen
0fe17c39d3f9dd68904544baba7bd921.jpg


Deel in de oven en een deel op de Bbq
443f34a15d41320377eda5f212c305a0.jpg

1b80c6a3a90bd0c0d4941e94e8f46e18.jpg


Deze komen uit de indoor oven
b4addd259d5f833e016d1ee977282bd5.jpg


Deze van de bbq
81c334d324138b3c95e5c2607ca1e018.jpg


Hier zie je het verschil tussen de oven en bbq
09948108d737ae2de62a194daf8949b5.jpg


Beide bolletjes uitgehold
88039e31203e6e2fc5e8203a787810af.jpg


En gevuld
b874ea194a3584bea7dff794c9859b87.jpg


Op de Bbq bij de worstjes
0fda8fcf2de6360da09d624857ea8842.jpg


Tomaatjes erbij
2ee9ea5b045fc9681daa83d749a45809.jpg


En op het plankje
81df4cacd31a02723f4d739cef391323.jpg

453ace1be1d34d7600a4d402b8000558.jpg


Wat ik uit het broodje gehaald had nog even drogen en paneer van gemaakt
c89ec973bb7c63d7adb9a88293b1e636.jpg


Bedankt voor het kijken was weer leuk om te doen.


Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk Pro
 
leuk gemaakt zeg! Gaaf om te zien!
 
Wauw, dit is echt heel gaaf!!! Bedankt voor het delen, ik wil ook meer met deeg gaan doen, maar vooralsnog lukt me niet veel😒
 
hele mooie reportage ! krijg een glimlach op m`n gezicht bij het zien van de foto`s ! erg leuk gedaan dit !
(kan je vast ook op een spit maken.... 💪 ;) (y) )
 
Wat is een bbq toch veelzijdig
Was er qua verschil in het broodje uit de oven of van de bbq?

Ja het broodje op de bbq was ook wel knapperig en verder heerlijk
Maar het broodje uit de oven was de buitenkant wat te hard maar ook nog wel lekker
Maar die uit de bbq was de winnaar


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro
 
Wat een werk, maar je zet wel iets heel lekkers op tafel. Prachtig.
 
diepe buiging.
wat een heerlijkheid weer.
complimenten, het ziet er geweldig uit
 
Weer lekker bezig geweest
Dat er dan nog zoveel verschil tussen Q en oven zit

Plankje mooi opgemaakt, zat weer gesmaakt hebben
 
Piet, je bent weer lekker bezig geweest.
Leuke gerechten welke anderen stimuleren om de grenzen ook te verleggen.
 
Heerlijke bolletjes, bedankt voor de inspiratie. Krijg er trek van.
 
Super mooi gemaakt! Inderdaad je hebt er een hele klus van gemaakt maar oef wat had ik graag zo’n plankje mee gegeten.
 
Dat zien er twee heerlijke plankjes uit Piet. Je hebt weer heerlijk kunnen kokkerellen zo.
Heerlijke inspiratie dit. Die ga ik eens onthouden. TOP
 
Terug
Bovenaan Onderaan