Beef en Steak

International bacon day, zaterdag 4 september

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Jet
  • Startdatum Startdatum
Ik heb zo onlangs met padrons uit de Jumbo gemaakt.
Mijn vrouw kan ook niet tegen pittig eten en die was er zot van!
 
Wij onlangs op catering ook met padrons. Top! JalapeΓ±o Poppers worden ze ook wel genoemd.
 
ik ben vandaag ook begonnen.
2 x 1 kilo livar buikspek en volgens recept noskos.
1 kilo gewoon bacon
1 kilo maple bacon.
nu maar even 8 dagen wachten.
 
Ze zijn klaar voor morgen.. :D
IMG_20210903_201910.jpg
 
Ik denk dat ik voor een lekkere burger ga. Of mijn eerste poging MOINK balls πŸ€”

Lastige keuze haha
 
Vandaag al even geoefend.
IMG20210903124540.jpg

Ik wil mijn buikspek koud roken 2 x 12 uur. De temperatuur morgen noopt me om 's nachts te gaan roken.
IMG20210903205623.jpg
IMG20210903210139.jpg

Deze hebben een week in de natte pekel gelegen en een dag gedroogd.

IMG20210903124540.jpg
 
Dat dus πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
 
Waar moeten we voor de baconday posten? In deze thread of komt er een nieuwe?


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Waar moeten we voor de baconday posten? In deze thread of komt er een nieuwe?


Sent from my iPhone using Tapatalk

Die is er al ;)

 
Zoals EasywoodsQ aangeeft is er een draadje geopend in charcuterie om de resultaten te posten, ik had het in de shoutbox al vermeld maar hier nog niet

 
Terug
Bovenaan Onderaan