- Berichten
- 748
International Bacon day 2020 is een mooie aanleiding MOINK Balls en wel naar het recept van Certified MOINK Baller Noskos te maken.
Ik heb ze in “High & Fast gezet ondanks dat de temperatuur rond 125 graden was maar het is natuurlijk geen Pulled Pork of Brisket.
In de ochtend begonnen met het verzamelen der ingrediënten en vervolgens draaien van de ballen. Of mijn ballen zijn te groot (33 gram) of m’n gerookte ontbijtspek is te klein maar een half plakje haalt het niet er omheen. Geen nood, het is maar één keer Bacon day dus de dubbele hoeveelheid mag ook.
Ik had wat meer gehakt dus ik had het recept om kunnen rekenen naar mijn hoeveelheid maar nog leuker is alle restjes op te maken ik een MOINK super Ball.
Met de saus beken ik eerlijk; ik heb vals gespeeld……. nergens frambozenjam zonder pitjes kunnen scoren dus heb ik stiekem bosbessen (zonder pitjes) voor genomen.
Maar wat zijn die ballen lekker
…… paar frietjes bij gebakken en verder helemaal niets…… moet kunnen op een feestdag als deze.
Eet smakelijk en een fijne Bacon day iedereen
Ik heb ze in “High & Fast gezet ondanks dat de temperatuur rond 125 graden was maar het is natuurlijk geen Pulled Pork of Brisket.
In de ochtend begonnen met het verzamelen der ingrediënten en vervolgens draaien van de ballen. Of mijn ballen zijn te groot (33 gram) of m’n gerookte ontbijtspek is te klein maar een half plakje haalt het niet er omheen. Geen nood, het is maar één keer Bacon day dus de dubbele hoeveelheid mag ook.
Ik had wat meer gehakt dus ik had het recept om kunnen rekenen naar mijn hoeveelheid maar nog leuker is alle restjes op te maken ik een MOINK super Ball.
Met de saus beken ik eerlijk; ik heb vals gespeeld……. nergens frambozenjam zonder pitjes kunnen scoren dus heb ik stiekem bosbessen (zonder pitjes) voor genomen.
Maar wat zijn die ballen lekker

Eet smakelijk en een fijne Bacon day iedereen