- Berichten
- 512
Na al dat Italiaanse geweld vond ik t tijd voor wat aziatische smaken. Vandaag op de Q een in miso gemarineerde witvis, gestoomd in bananenblad.
Ik heb een simpel koolvisje uit de supermarkt meegenomen en die gemarineerd/ gepekeld met gedroogde misopoeder. Dat is gewone witte miso pasta, maar dan in de oven gedroogd en tot een poeder gemalen. Super handig om op voorraad te hebben!
Na zo'n anderhalf uur heb ik de vis afgespoeld en ingepakt in bananenblad.
Dat kon op de Q voor zo'n 20 minuten op 200 graden.
Ondertussen had ik de rest van de maaltijd te koken: pastinaakpuree, togarashi aardappeltjes en een soya/dashi beurre blanc.
Heerlijke smaken, een leeggeslobbert pannetje saus en vier tevreden eters hier!
Ik heb een simpel koolvisje uit de supermarkt meegenomen en die gemarineerd/ gepekeld met gedroogde misopoeder. Dat is gewone witte miso pasta, maar dan in de oven gedroogd en tot een poeder gemalen. Super handig om op voorraad te hebben!

Na zo'n anderhalf uur heb ik de vis afgespoeld en ingepakt in bananenblad.
Dat kon op de Q voor zo'n 20 minuten op 200 graden.



Ondertussen had ik de rest van de maaltijd te koken: pastinaakpuree, togarashi aardappeltjes en een soya/dashi beurre blanc.
Heerlijke smaken, een leeggeslobbert pannetje saus en vier tevreden eters hier!
