BasBQ
Beef en Steak

In bananenblad gestoomde miso vis

 
 
 
 

PH met een F

Pitmaster
Berichten
516
Na al dat Italiaanse geweld vond ik t tijd voor wat aziatische smaken. Vandaag op de Q een in miso gemarineerde witvis, gestoomd in bananenblad.

Ik heb een simpel koolvisje uit de supermarkt meegenomen en die gemarineerd/ gepekeld met gedroogde misopoeder. Dat is gewone witte miso pasta, maar dan in de oven gedroogd en tot een poeder gemalen. Super handig om op voorraad te hebben!
232550733581600616a9c2a496ba27d0.jpg



Na zo'n anderhalf uur heb ik de vis afgespoeld en ingepakt in bananenblad.
Dat kon op de Q voor zo'n 20 minuten op 200 graden.

e5a2d1da5c01472ba32ea02cadf455aa.jpg


f2dfa863bab20c15b027314b9594b853.jpg


81c074e7c5efc14963897b2f2a7d5a1c.jpg


Ondertussen had ik de rest van de maaltijd te koken: pastinaakpuree, togarashi aardappeltjes en een soya/dashi beurre blanc.


Heerlijke smaken, een leeggeslobbert pannetje saus en vier tevreden eters hier!

fa910067afb8dd240b6386650afc001b.jpg
 
Sorry voor het Italiaanse geweld.

Dit ziet er echt prachtig uit, heel mooi gedaan!

Ik heb zo het idee dat deze smaken wel jou ding zijn.
 
Dit is met respect ervoor, toch echt wel jouw dingetje.
Gaaf wat jij iedere keer met een japanse / oosterse twist op de Q klaar maakt.
Lekker.
 
Sorry voor het Italiaanse geweld.

Dit ziet er echt prachtig uit, heel mooi gedaan!

Ik heb zo het idee dat deze smaken wel jou ding zijn.

Haha ik heb van het Italiaanse uitstapje genoten John! Er zal hier vast de komende tijd vaker pasta op tafel komen dan voorheen.
 
Heerlijk, helemaal mijn ding, zou zo aanschuiven
 
Terug
Bovenaan Onderaan