BasBQ
Beef en Steak

Iberico spare-ribs van de Weber Summit Kamado

EvelienMP

Vuurmaker
Berichten
71
Voor de twijfelaars om de Weber Kamado aan te schaffen: kopen!!

Gister vrienden uitgenodigd om te komen eten. Twee soorten rub gebruikt voor 3 strengen spare-ribs. Volgens de 3-2-1 methode. Bij het inpakken een scheutje appelsap toegevoegd.

Ze waren zo snel op, dat er alleen een foto is van de botjes.

Als toetje nog een super simpele s’mores-dip gemaakt. Lekker dippen met theebiscuit. Geslaagde avond, dat er maar snel feestjes mogelijk zijn!

5E04E9F2-6E87-4A79-846D-9E2375121A5F.jpeg


8540B8B7-06F6-447F-9526-DC556351B863.jpeg


B9A3F8D3-B92D-41FB-84DA-9CD030F475ED.jpeg


D9A857D1-0150-43B5-80A4-846B2219B656.jpeg


94870A26-0084-46D6-9DCF-139D4739B304.jpeg


0C6D573D-CA4E-48EA-A4A6-2A3108D04640.jpeg
 
Nu wil ik ook ribben
Wat blijft dat toch lekker
 
Ik was na de eerste low&slow ook nog veel blijer met mn summit! Wat een apparaat!

Ziet er goed uit btw.
 
Smullen! Mooie foto’s 😋
 
Ziet er goed uit en dat toetje..... die wil ik ook zo graag eens maken en daar zo van genieten. Maar voordat het zo ver is moet ik eerst nog een skillet aankopen dus je begrijpt dat het vanavond niet op tafel staat. 😂
 
DAg Evelien, Ziet er lekker uit. 😋
Fijn dat je zo content bent over de Summit.
Vraag, onder het linker scharnier zit een knik in de pakking, of lijkt dat maar zo ?

Hoe dicht hij af met het doorvoeren van de probes ?
 
Ziet er lekker uit hoor! Vond het het iberico vlees wat toevoegen t.o.v. normale spareribs?

Mooi goud kleurtje krijgt je koepel al :D
 
@Peter64 hij is helemaal rond, zonder knik. Ik denk dat het net een schaduw op de foto is.
Geen last van luchtdoorlating met het draadje van de probe. Alleen aan de achterkant kwam een klein beetje rook vrij, maar dat was heel weinig.
 
Moii hoor Evelien! Ribbels zien er erg lekker uit! Je hebt nog ruimte over

Verstuurd vanaf mijn SM-A505FN met Tapatalk
 
Je nieuwe Q heb je goed aan het werk gezet. Heerlijke plaatjes zo in het zonnetje. Het glimmende aan de binnenkant is er nu netjes af. Ribs zien er goed uit. Al gebruik ik zelf op Iberico nooit van die complexe rubs. Ik vind het vlees van zich zelf al zo goed smaken. Krijg er iig wel honger van. Tijd om ze weer eens in te slaan
 
Ziet er goed uit Evelien! En zoals al aangegeven, daar kunnen nog meer ribben op! ;-)
 
Terug
Bovenaan Onderaan