- Berichten
- 906
Eerste paasdag heeft de Masterbuilt weer voor wat lekkers gezorgd. Deze keer Iberico spareribs.
De 7 ribben ontdaan van het vlies en in een dun laagje zelfgemaakte Kansas City dry rub gezet. Heb de ribben klaargemaakt volgens de 3-2-1 methode met 2 blokjes kersenhout.
Als de Q zo vol ligt, merk je toch wel dat de temperatuur wat lastiger te regelen is.
Het resultaat was goed. De smaak was mooi in balans. Sommige ribben waren botermals en andere ribben hadden nog wat meer bite, dus voor ieder wat wils.
De 7 ribben ontdaan van het vlies en in een dun laagje zelfgemaakte Kansas City dry rub gezet. Heb de ribben klaargemaakt volgens de 3-2-1 methode met 2 blokjes kersenhout.
Als de Q zo vol ligt, merk je toch wel dat de temperatuur wat lastiger te regelen is.
Het resultaat was goed. De smaak was mooi in balans. Sommige ribben waren botermals en andere ribben hadden nog wat meer bite, dus voor ieder wat wils.