- Berichten
- 8
Vandaag stonden Iberico Ribfingers op het menu. Deze lagen al een tijdje in de vriezer en het was eindelijk tijd om ze klaar te maken.
Avondje van te voren in de rub gezet:
Tijd om ze op de BBQ te doen. Blokje kersenhout erbij:
Ongeveer 90min later mochten ze van de BBQ af:
Nog even laten rusten en eetsmakelijk:
Ik vond het resultaat erg lekker! Er is denk ik wel wat ruimte voor verbetering (sommige kleinere stukjes vlees waren erg krokant geworden) maar erg smakelijk en voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor het lezen!
Avondje van te voren in de rub gezet:
Tijd om ze op de BBQ te doen. Blokje kersenhout erbij:
Ongeveer 90min later mochten ze van de BBQ af:
Nog even laten rusten en eetsmakelijk:
Ik vond het resultaat erg lekker! Er is denk ik wel wat ruimte voor verbetering (sommige kleinere stukjes vlees waren erg krokant geworden) maar erg smakelijk en voor herhaling vatbaar!
Bedankt voor het lezen!
