BasBQ
Beef en Steak

Iberico Rib Fingers op de WSM

Ik moet nog een extra rooster kopen voor mijn bastard medium. Had vorige keer 150 graden aangehouden. Ga nu ook eens 120 graden proberen. Zo maar eens beginnen 😀
 
Ik moet nog een extra rooster kopen voor mijn bastard medium. Had vorige keer 150 graden aangehouden. Ga nu ook eens 120 graden proberen. Zo maar eens beginnen 😀
Ik ga ze morgen op 150 gr. maken. Op 120 gr. vond ik ze alvast prima.
 
Jammie
 
Altijd lekker ribfingers zeker die iberico versie.
 
Dit waren onze ribs vandaag. Toch nog een laksausje erover gedaan. Heerlijk 😀 😃
20211218_172456.jpg


20211218_174039.jpg
 
lekker man, ziet er prima uit.
 
Lekker!
 
Hoe was de tweede sessie gegaan?
 
Lekker hoor samen genieten dat is de intensie😀
 
Hoe was de tweede sessie gegaan?
De eerste sessie was op de WSM
van Beekum All use rub. 2 uren indirect op 120gr met een paar blokjes appel hout. Aflakken met Baby Ray bbq saus en 0,5 uur 120gr indirect.

De tweede sessie was op de Kettle
van Beekum Varkens rub. 1,5 uur indirect op 150gr met een paar blokjes appel hout.

De verschillen waren niet zo heel groot maar de Rib vingers van de eerste sessie hadden een lichte voorkeur. Het vet was iets meer weggesmolten en het aflakken gaf iets meer balans aan de totaalsmaak. Afhankelijk van hoeveel tijd je hebt kun je de methodes natuurlijk ook combineren.
 
f93544e7c2131a52293018ddfb406f66.jpg


1 kg ligt klaar in de rub om vanmiddag op de WSM te gaan.
Broodjes gehaald, komt een salade en friet bij.
 
Laatst bewerkt:
Laat het smaken straks
Van bij de Makro?
 
Bijna klaar

d588b32118af12885150e3e698b6dce6.jpg


Maissalade voor op de broodjes

10fdd6db3cacbfabef852c6b8b941dfc.jpg
 
Laat het smaken.
 
Mooi broodje! Heeft het gesmaakt?
 
Terug
Bovenaan Onderaan