Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Ik heb er hier 1 en ik zal nog even in de boeken kijken.
Varkensrack met broodkruim en peterselie: 1 rack of pork,
Zout en peper uit de molen
3/4 kop grove mosterd
1-1/2 kop verse broodkruimels
3/4 kop verse fijngesneden peterselie
1 eetlepel gedroogde tijm
3 knoflookteentjes gekneusd
Kruid het rack met zout en peper. Breng met een kwast ¼ kop mosterd aan. Combineer het rack met de overige ingrediënten. Maak een broodkruimmix met tijm, peterselie en mosterd. Druk de broodkruimmix op de bovenkant van het rack. Plaats het rack in de BBQ indirect 180 graden, met de botjes naar boven. Laat het 1 tot 1,5 uur in de BBQ braden totdat de interne temperatuur van het vlees 66 graden is. Laat het 5 minuten nagaren. Snij het rack tussen de botjes.
Neem het rack maak aan de vet kant sneetjes met een mes van ongeveer een 1cm diep en herhaal dat om de 2,5cm van elkaar.
deze vul je met een plakje knoflook.
Strooi daarna een kruidenmengsel over het vlees en vrij dat uit.
Leg hem indirect op de BBQ 160-180 graden tot een temp van 66graden.
Laat hem nog even rusten,hou er wel rekening mee dat ie blijfd door garen,ook al ligt ie niet op de BBQ.
voor ongeveer 1kg
1-2 teentjes knoflook.
voor de kruidenmengsel.
1 tl knoflookpoeder
1 tl uienpoeder
1 tl zeezout
1 tl gedroogde rozemarijn
0.5 tl zwarte peper.
Ik zou er niet te veel gekkigheid mee uithalen, even bruinen boven het vuur en dan indirect doorgaren tot rosé, of reverse sear, dus eerst indirect en dan nog even voor een korstje boven de kooltjes.
Wat zout, peper en wat appelhout. Botjes in de folie tegen het verbranden.
Het is een filet met de botjes er nog aan, dus al dat soort recepten kun je er ook op loslaten.
Erg lekker, ben ik goed mee verwend tijdens de NK's ;-)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.