- Berichten
- 582
Hoi allemaal,
morgen wil ik een bavette rollade maken.De bavette gisteren uit de vriezer gehaald en nu is hij ontdooid.
Ik was van plan om de bavette met de lange zijde mee op te rollen. Nu zie ik alleen dat de draad van het vlees in deze zelfde richting ligt. Dat betekent dus dat deze straks niet haaks op de snij richting ligt en dus minder mals gaat smaken.
richting de korte kant oprollen lijkt me niet handig. Dat is wel erg kort (10-15cm). Wat zouden jullie doen?
morgen wil ik een bavette rollade maken.De bavette gisteren uit de vriezer gehaald en nu is hij ontdooid.
Ik was van plan om de bavette met de lange zijde mee op te rollen. Nu zie ik alleen dat de draad van het vlees in deze zelfde richting ligt. Dat betekent dus dat deze straks niet haaks op de snij richting ligt en dus minder mals gaat smaken.
richting de korte kant oprollen lijkt me niet handig. Dat is wel erg kort (10-15cm). Wat zouden jullie doen?