Beef en Steak

Houtskool voor de Kamado, maar welke?

@Cherrywood dus vandaag en de afgelopen cooks, 1 wokkel gebruikt en waarempel het brandt gewoon door.
1 wokkel, uitgerold, half begraven en aangestoken.
Vraagje, waar plaatsen mijn mede-bbq-genoten het liefst de wokkel?
Btw, ik heb de BBQ guru adapter gekocht,
20211231_173230.jpg
aangesloten en heb deze open gehouden ipv de schuifjes en dat werkt ook (beetje als de Slow n Sear bbq's).
 
Ik leg mijn wokkel half ingegraven neer.
Kooltjes er omheen en een beetje er over.

Nu we toch intieme vragen stellen.....
Waarom de grill guru adapter?

Er zijn ook liefhebbers die kolen altijd op meerdere plekken aansteken en dan terugregelen. Het idee is dat je dan sneller omhoog kan.
Als ik van l&s naar h&f wil zet ik de schuif open en ben meestal snel op temperatuur.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Laatst bewerkt:
Ik heb namelijk de flameboss (PID temp controller) en die heeft een speciale aansluiting (vierkant)/adapter. Die moet dan in deze adapter (van de foto).
 
Ach zo. Ben benieuwd naar je ervaringen.

Verstuurd vanaf mijn AC2003 met Tapatalk
 
Vooralsnog lukt het me om stabiel te blijven 🥳🥳🥳🥳. Mocht ik me OOIIITT aan een overnachtbbq wagen (brisket oid) dan ga ik de Flameboss weer gebruiken.
 
Terug
Bovenaan Onderaan