Goedemiddag,
Ik blijf met bovenstaand onderwerp problemen houden. Ik heb een KJ 3, en de kolen die ik gebruikt heb zijn Black Ranch Marabu en Dammes. Low en slow gaat het allemaal best. Ik red geen sessie's van + 12 uur zoals ik wel eens lees maar 8-9 uur zonder bij te vullen gaat allemaal goed.
Ik heb nu 3x geprobeerd pizza's te bakken maar het blijft echt een drama. Ik krijg ten eerste de temperatuur met moeite (!!) op 300 graden, maar dan moet ik al met een fohn in de luchtinvoer blazen. Als ik hem ze gang laat gaan kom ik rond de 250 graden. De pizza's liggen dan gerust een kwartier op de pizzasteen (voorverwarmd, niet een uur zoals ik hier boven lees, dat moet ik toegeven) en het resultaat.... tja. Niet zoals ik hier op de forums lees zal ik maar zeggen
Ik krijg de kamado maar niet richting de 400 graden, ik zet alle schuiven open, of draai de topvent zelfs eraf. Leg de pizzasteen op de deflector met daartussen een paar grote moeren. Asla is leeg, het moet dan haast wel aan de verbranding liggen lijkt het. Wie heeft nog een magische tip voor mij ?