Waar is de tijd dat je mij mocht wakker maken voor een hamburger van Quick (voor burger King blijf ik een zwak hebben, sorry not sorry)... Sinds ik aan het grillen ben gegaan, is het toch onmogelijk om die homemade burgers te verslaan op het gebied van smaak... En vandaag was perfect om nog eens zo'n broodje op tafel te toveren.
1kg kipgehakt gemengd met lookpoeder, ajuinpoeder, pezo, paprika en een klein beetje pimenton. Zelf hamburgers gevormd (het vlees was te plakkerig om de pers te gebruiken), even laten harden in de frigo.
Barbecue aan met lekbak (gevuld met bier) en spek laten meegaren in de dome. Op het einde de burger opsmukken met barbecuesaus en zo nog even boven het vuur, met het verplichte smeltkaasje.
Resultaat: smaakbom, heerlijke burger met als enige nadeel dat het kippengehakt zeer hard plakte (volgende keer dus met half-om-half).
Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk
1kg kipgehakt gemengd met lookpoeder, ajuinpoeder, pezo, paprika en een klein beetje pimenton. Zelf hamburgers gevormd (het vlees was te plakkerig om de pers te gebruiken), even laten harden in de frigo.
Barbecue aan met lekbak (gevuld met bier) en spek laten meegaren in de dome. Op het einde de burger opsmukken met barbecuesaus en zo nog even boven het vuur, met het verplichte smeltkaasje.
Resultaat: smaakbom, heerlijke burger met als enige nadeel dat het kippengehakt zeer hard plakte (volgende keer dus met half-om-half).



Verstuurd vanaf mijn POT-LX1 met Tapatalk