Marcdepark
Stoker
- Berichten
- 300
Afgelopen zaterdag weer eens lekker wat gebbqt.
Omdat ik deze keer niet constant aan de bbq wilde staan (iets meer biertijd voor mij en een paar vrienden
) voor wat “makkelijke” snelle gerechtjes gekozen.
Diepvries leeggemaakt, lag nog:
Diamanthaas
Rundergehakt
Bavette (klein stukje)
Gekozen voor smash burgers, van het resterende gehakt moink balls (die blijven gewoon lekker)
Bavette pinwheels, beetje saté-formaat.
Diamanthaas holbewoner stijl
Moink balls mooi op tijd op de BGE, lekker borrelhapje. Bavette pinwheeltjes ook even op de BGE om een beetje voor te garen, toen wat resten houtskool op de weber en de pinwheels afgegrild.
Daarna de smash burgers op (vloeken in de kerk misschien maar ik maak die van te voren al plat) het rooster. Met de smash burger saus en geroosterde broodjes echt zo lekker!
Als afsluiter de weber gevuld met verse houtskool en de diamanthaas naturel op de kolen, twee minuutjes aan beide kanten.
Er af gehaald, op een houten plank met fleur de sel, zwarte peper, mayonaise, chilisaus, lenteui en rode peper.
Lekker, echt niet normaal!!
Was ook wel erg leuk, met vrienden, biertje in de hand, vlees op de kolen, wat een oergevoel
Hier onder wat foto’s
Bedankt voor het kijken
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Omdat ik deze keer niet constant aan de bbq wilde staan (iets meer biertijd voor mij en een paar vrienden

Diepvries leeggemaakt, lag nog:
Diamanthaas
Rundergehakt
Bavette (klein stukje)
Gekozen voor smash burgers, van het resterende gehakt moink balls (die blijven gewoon lekker)
Bavette pinwheels, beetje saté-formaat.
Diamanthaas holbewoner stijl
Moink balls mooi op tijd op de BGE, lekker borrelhapje. Bavette pinwheeltjes ook even op de BGE om een beetje voor te garen, toen wat resten houtskool op de weber en de pinwheels afgegrild.
Daarna de smash burgers op (vloeken in de kerk misschien maar ik maak die van te voren al plat) het rooster. Met de smash burger saus en geroosterde broodjes echt zo lekker!
Als afsluiter de weber gevuld met verse houtskool en de diamanthaas naturel op de kolen, twee minuutjes aan beide kanten.
Er af gehaald, op een houten plank met fleur de sel, zwarte peper, mayonaise, chilisaus, lenteui en rode peper.
Lekker, echt niet normaal!!
Was ook wel erg leuk, met vrienden, biertje in de hand, vlees op de kolen, wat een oergevoel

Hier onder wat foto’s
Bedankt voor het kijken






Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Laatst bewerkt: