Ben wat stappen aan het nemen om wat verschillende smaken aan mijn gerechten te geven d.m.v roken. Nu is de vraag hoeveel rookhout / pellets moet je gebruiken.
Zalm met de coldsmoke generator is duidelijk. Met het warm roken met pellets kwam voor mij de vraag hoeveel gooi je in je houder?
Ik had helaas ruzie met mijn nieuwe telefoon. blijkt dat als je wat minder foto's maakt je dat ding eerst weer toestemming moet geven om je telefoon te gebruiken. Zal het wel niet duidelijk omschrijven maar het duurde even voor ik dat opgelost had. Dus geen foto van het gerecht maar de foto's zijn van de restanten
Hier de varkenshaas, gevlinderd en gevuld, gerookt met appel pellets. Heel erg lekker maar een fractie te veel rook.
Hier het resttand van de warm gerookte zalm met beuken snippers en een eiken chunck. Deze kunnen net iets meer rook krijgen.
Ook al ligt het in de pan het is op de Q gerookt.
Zalm met de coldsmoke generator is duidelijk. Met het warm roken met pellets kwam voor mij de vraag hoeveel gooi je in je houder?
Ik had helaas ruzie met mijn nieuwe telefoon. blijkt dat als je wat minder foto's maakt je dat ding eerst weer toestemming moet geven om je telefoon te gebruiken. Zal het wel niet duidelijk omschrijven maar het duurde even voor ik dat opgelost had. Dus geen foto van het gerecht maar de foto's zijn van de restanten

Hier de varkenshaas, gevlinderd en gevuld, gerookt met appel pellets. Heel erg lekker maar een fractie te veel rook.
Hier het resttand van de warm gerookte zalm met beuken snippers en een eiken chunck. Deze kunnen net iets meer rook krijgen.
Ook al ligt het in de pan het is op de Q gerookt.