Welk recept hou je aan? En hoe zwaar is je stuk vlees? Als je een snelle sessie wilt doen zul je hoger moeten zitten met je temperatuur, zo rond de 121?C en dan in de buurt van de zone in gaan pakken. Den nog doe je er zo'n 8 a 9 uur over als je procureur een kilo of 2,5 is.
Het is het wedstrijd recept van jou blog Noskos en heb dus rekening gehouden met een uur of 9. Ik had verwacht dat het lastig zou zijn om de temp laag te houden, alleen is dat niet geval. Ik denk dat de buitentemperatuur van -1? ook mee werkt. Hem op 120? houden is lastiger dan ik had verwacht. Nogmaals er is geen haast, er is genoeg drank en er zijn genoeg andere versnaperingen om de tijd te doden
Wout, nog bedankt door het volgen van dit draadje vanmiddag kreeg ontzettend zin om te bbq-en ff naar de supermarkt geweest en wat spareribs gehaald.
Kom ik ook van die akelige nul af in 2013 ;-)
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.