- Berichten
- 1.437
Vandaag me voor de eerste keer aan MOINK Balls gewaagd. Tijdens mijn middagpauze nog wat boodschappen gaan doen en intussen de ontbrekende ingrediënten aangekocht.
Dan werd er nog een paar uur gewerkt.
Na nog wat mails te beantwoorden, aankooporders aan te maken en nog wat inkomende facturen te verwerken, werd het tijd voor ontspanning.
Een blokje appel rookhout en de Q vrij stabiel rond de 120⁰, dan wachten tot kerntemp 60⁰ bereikt werd.
Als liefhebber van whisky, heb ik ook wel interesse in het combineren van smaken.
Dus een aantal MOINK Balls werden geïnjecteerd met Bulleit Bourbon. (Deze bourbon is trouwens ook ideaal voor het maken van een Kentucky Coffee)
Intussen ook de overige MOINK Balls voorzien van een laagje barbecuesaus.
Wachten tot de kerntemp 70⁰ aantikte.
Dan was het tijd om heerlijk te smullen.
Hier ten huize was iedereen laaiend enthousiast. Dit wordt een blijvertje voor toekomstige BBQ-feestjes.
Dan werd er nog een paar uur gewerkt.
Na nog wat mails te beantwoorden, aankooporders aan te maken en nog wat inkomende facturen te verwerken, werd het tijd voor ontspanning.




Een blokje appel rookhout en de Q vrij stabiel rond de 120⁰, dan wachten tot kerntemp 60⁰ bereikt werd.
Als liefhebber van whisky, heb ik ook wel interesse in het combineren van smaken.
Dus een aantal MOINK Balls werden geïnjecteerd met Bulleit Bourbon. (Deze bourbon is trouwens ook ideaal voor het maken van een Kentucky Coffee)


Intussen ook de overige MOINK Balls voorzien van een laagje barbecuesaus.

Wachten tot de kerntemp 70⁰ aantikte.

Dan was het tijd om heerlijk te smullen.
Hier ten huize was iedereen laaiend enthousiast. Dit wordt een blijvertje voor toekomstige BBQ-feestjes.