- Berichten
- 1.844
Goededag
Tijdje terug de post gelezen van marcdepark van zijn hertenrack.
Op naar de sligro en meteen gehaald.
In zijn post stond ook een reactie met een saus met cranberries en jagermeister.
Het hertenrack ingesmeerd met mix van honing,thijm ,natuurazijn en mosterd.
Daarna op de greenegg op 120 graden rustig gegaard tot 53 graden kerntempratuur en daarna afgefakkeld op 220 graden.
Schoonouders kwamen eten en het was allemaal super lekker en voor herhaling vatbaar
Dus marc bedankt
Tijdje terug de post gelezen van marcdepark van zijn hertenrack.
Op naar de sligro en meteen gehaald.
In zijn post stond ook een reactie met een saus met cranberries en jagermeister.
Het hertenrack ingesmeerd met mix van honing,thijm ,natuurazijn en mosterd.
Daarna op de greenegg op 120 graden rustig gegaard tot 53 graden kerntempratuur en daarna afgefakkeld op 220 graden.
Schoonouders kwamen eten en het was allemaal super lekker en voor herhaling vatbaar
Dus marc bedankt