BasBQ
Beef en Steak

Hasselback potatoes

Serena

Sprokkelaar
 
Berichten
46
Gisteren voor het eerst hasselback potatoes geprobeerd.
Netjes ingesneden, (ik weet dus nu al dat ik zo’n ding daarvoor ga kopen, wat een geklungel tussen die stokjes), wat olie en zout erop en even laten rusten.
Mengsel gemaakt van olie, boter, knoflook en bieslook om mee in te smeren.
Op de Weber bakplaat…

c0ca2baa5b031db85a37d7d5b2166878.jpg



Gaat wel hard, dus even de mandjes helemaal naar buiten geschoven.

Als de potatoes bijna gaar zijn ook een procureurlapje erbij.

380830d62ec77e6116505abba83f442a.jpg


Ik moet zeggen, het eindresultaat viel niet tegen…
Het was in ieder geval ERG lekker!

2f2bca4674c007850aa85e34ec7c5ce2.jpg
 

Free_ltd

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
4.534
Ben geen aardappeleter, maar bij de BBQ zijn deze favoriet. Ik zelf snij ze steeds tussen 2 snijplanken. Dat is vrij makkelijk, maar ga me ook wel zo een ding aanschaffen.

Maar moet helaas bekennen dat ik ze nog nooit op de BBQ gemaakt heb. Ze gaan de oven in voor het gemak en zodat ik de Q's vrij heb voor de vleesjes. Ik zet ze een uur in de oven aan 200°. Met de Q's ben ik meestal op andere temperaturen bezig die ofwel te hoog of te laag zijn en mijn skills kunnen daar nog niet mee overweg :ROFLMAO:
 

Zzzjon

Gerijpt
 
 
 
 
Berichten
3.075
Ziet er heerlijk uit!
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
18.644
Dat ziet er goed gelukt uit. Weet je wat het met al die gadgets is…. Als je ze nodig hebt kun je ze niet meer vinden 😉.
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
6.220
het klungelen is toch tot een lekker eind gekomen 😉
 

Barbeknoei

Gemarineerd
 
 
 
 
 
Berichten
2.406
Dat ziet er goed gelukt uit. Weet je wat het met al die gadgets is…. Als je ze nodig hebt kun je ze niet meer vinden 😉.
+10000 😂

En ze liggen altijd in de weg. Gewoon leren snijden, twee pollepels en geen enkel probleem.
 
Bovenaan Onderaan