- Berichten
- 5.285
Vandaag ga ik voor de eerste keer een rookplankje gebruiken. Maar ben me hier suf aant surfen om te weten te komen hoe ik eraan moet beginnen.
De ene dompelt hem, de andere niet. De ene zit aan 200° en de andere aan 120°. De ene doet het direct, de andere weer indirect. Dus zie het bos door de bomen niet meer.
Kan mij nu eens iemand expliciet uitleggen of onderstaande klopt of dat ik iets moet wijzigen.
- Rookplank 2u dompelen
- KJC met 2 zones en rooster op laagste - dome temperatuur ???
- Rookplank op bereidingszijde naar beneden boven het directe deel totdat hij gaat roken
- Wat zout op dat vlak en de vis erop boven het indirecte deel totdat hij gaar is
(en ondertussen dan boven het directe deel de groentjes bakken)
Rest me dan de vraag op welke temperatuur de dome moet zijn? Zeker omdat er 2 zones zijn.
Alvast bedankt.
De ene dompelt hem, de andere niet. De ene zit aan 200° en de andere aan 120°. De ene doet het direct, de andere weer indirect. Dus zie het bos door de bomen niet meer.
Kan mij nu eens iemand expliciet uitleggen of onderstaande klopt of dat ik iets moet wijzigen.
- Rookplank 2u dompelen
- KJC met 2 zones en rooster op laagste - dome temperatuur ???
- Rookplank op bereidingszijde naar beneden boven het directe deel totdat hij gaat roken
- Wat zout op dat vlak en de vis erop boven het indirecte deel totdat hij gaar is
(en ondertussen dan boven het directe deel de groentjes bakken)
Rest me dan de vraag op welke temperatuur de dome moet zijn? Zeker omdat er 2 zones zijn.
Alvast bedankt.