- Berichten
- 7.284
Beste BBQ-vrienden!
Vrijdag wil ik een feestelijke ham serveren voor mijn familie verjaardagsfeestje. Het prachtige recept van Piet heeft mij ge?nspireerd. Ik maak een Honey and Mustard Glazed Ham!

Met deze kruiderij maakte ik de pekel, even lekker doorkoken voor optimale smaakoverdracht en toen terugkoelen:

Ik kocht een mooi stuk platte bil van Duroc varken, deze weegt een kleine 3 kilo:

In de pekel met een pannetje erop om hem onder te houden, in de koelkast tot donderdagochtend!

Donderdag mag 'ie zachtjes drogen en ben ik hier weer terug!
Vrijdag wil ik een feestelijke ham serveren voor mijn familie verjaardagsfeestje. Het prachtige recept van Piet heeft mij ge?nspireerd. Ik maak een Honey and Mustard Glazed Ham!

Met deze kruiderij maakte ik de pekel, even lekker doorkoken voor optimale smaakoverdracht en toen terugkoelen:

Ik kocht een mooi stuk platte bil van Duroc varken, deze weegt een kleine 3 kilo:

In de pekel met een pannetje erop om hem onder te houden, in de koelkast tot donderdagochtend!

Donderdag mag 'ie zachtjes drogen en ben ik hier weer terug!