Goedemorgen allemaal!
Bedankt voor het accepteren van deze bbq beginner. Ik ben Gidi en woon met mijn partner en zoontje van 6 maanden in Gouda. Met een dakterras gekozen voor een gasbbq zodat ik niet met as door mijn huis hoefde en een grote kamado was onmogelijk op het dak te krijgen. Ik hoop hier leuke mensen en recepten te vinden en deel ook graag wat recepten als ik wat nieuwe dingen heb geprobeerd.
 Ik ben Gidi en woon met mijn partner en zoontje van 6 maanden in Gouda. Met een dakterras gekozen voor een gasbbq zodat ik niet met as door mijn huis hoefde en een grote kamado was onmogelijk op het dak te krijgen. Ik hoop hier leuke mensen en recepten te vinden en deel ook graag wat recepten als ik wat nieuwe dingen heb geprobeerd.
Ik heb de Tenneker Carbon TG3-U gekocht met een geëmailleerd gietijzeren grill. In de handleiding stond na gebruik reinigen met een doek en warm water en een aantal keer inbranden. Echter krijg ik met een doek de aangekoekte resten er niet af maar ik mag volgens mij geen stalen borstel gebruiken. Wat kan ik het beste doen om de grill mooi schoon te houden en in goede conditie? Ik voeg een foto bij van de grill na 1 keer bbqen. Alvast hartstikke bedankt voor de reacties!
Met vriendelijke groet,
Gidi
		
		
	
	
		 
	
		 
	
	
		
			
		
		
	
				
			Bedankt voor het accepteren van deze bbq beginner.
 Ik ben Gidi en woon met mijn partner en zoontje van 6 maanden in Gouda. Met een dakterras gekozen voor een gasbbq zodat ik niet met as door mijn huis hoefde en een grote kamado was onmogelijk op het dak te krijgen. Ik hoop hier leuke mensen en recepten te vinden en deel ook graag wat recepten als ik wat nieuwe dingen heb geprobeerd.
 Ik ben Gidi en woon met mijn partner en zoontje van 6 maanden in Gouda. Met een dakterras gekozen voor een gasbbq zodat ik niet met as door mijn huis hoefde en een grote kamado was onmogelijk op het dak te krijgen. Ik hoop hier leuke mensen en recepten te vinden en deel ook graag wat recepten als ik wat nieuwe dingen heb geprobeerd.Ik heb de Tenneker Carbon TG3-U gekocht met een geëmailleerd gietijzeren grill. In de handleiding stond na gebruik reinigen met een doek en warm water en een aantal keer inbranden. Echter krijg ik met een doek de aangekoekte resten er niet af maar ik mag volgens mij geen stalen borstel gebruiken. Wat kan ik het beste doen om de grill mooi schoon te houden en in goede conditie? Ik voeg een foto bij van de grill na 1 keer bbqen. Alvast hartstikke bedankt voor de reacties!
Met vriendelijke groet,
Gidi
 
	 
			 
			 
 
		
 
 
		 maar wat
 maar wat  
 
		 
 
		 
 
		 Ook dat word makkelijker! naarmate je gerechten uit je hoofd weet te maken zonder nog een handleiding te moeten raadplegen.
 Ook dat word makkelijker! naarmate je gerechten uit je hoofd weet te maken zonder nog een handleiding te moeten raadplegen. 
 
		 
 
		
 
 
		 
 
		
 
 
		