BasBQ
Beef en Steak

gyros van het spit

Bliksem dit wil ik ook! Spit stond al op mijn lijstje, maar nu ik dit zie gaat hij er zeker komen! goed gelukt en bedankt voor het recept!
 
dit is echt een goed recept ! Zat het net te bekijken met de directie, en kreeg meteen de opdracht om dat ook een keer te maken...
 
Ik vind, ondanks dat je dit relatief weinig gebruikt, een van de betere accessoires.

Echt DOEN
Hij is besteld hoor. Wel die van auspit scheelde me iets te veel pegels.

Verstuurd vanaf mijn STK-L21 met Tapatalk
 
Het water loopt me echt uit de mond! #ikwilokeenspit
 
Laatst bewerkt:
Phoaaa heb al gegeten, maar had graag een broodje van deze erachteraan genomen. Heerlijk!
 
dat denk ik ook. Net online ingrediënten besteld, nu nog een mooi stukje procureur. Heb er zin in ! Was het maar vast weekend.....;)
 
Ik ben ook van plan deze zondag te maken! Net een mooi stuk procureur van 2600 gram gescoord.

Heeft iemand tips voor de opstelling in een kamado?
Welke kerntemperatuur hebben jullie aangehouden?
Heb je hem direct opgesneden, of het gebraden vlees eraf en vervolgens het spit met vlees terug gedaan etc?
Veel vragen, maar ben benieuwd naar tips!
 
Laatst bewerkt:
ik ga het zondag maken (zaterdag al in de marinade) en volg het recept van silvester1986, dan moet het goed komen lijkt me !
 
Terug
Bovenaan Onderaan