Vandaag weer een keer tijd voor Bavette. Altijd een lekker stukje vlees. Normaal gesproken is alleen peper en zout genoeg voor een stuk bavette. Ditmaals op een andere manier bereid.
Marinade gemaakt van 2 Pepers, 3 tenen knoflook, 3 stelen sereh, 6 bosuien, 200 ml sojasaus en 30 gram sriracha saus. En daar de bavette een uurtje (buiten de koelkast) in laten marineren.
Vanmiddag overigens een pepertje en komkommer in een mengseltje van azijn, suiker, zout en water laten marineren. Hiervan vergeten een foto te maken
Nadat de bbq op temperatuur was, tijd om de bavette uit de marinade te halen en droog te deppen:
Daarna de bbq op, domme ik alleen geen actiefoto van het vlees op de bbq, want ik was ondertussen bezig een gesprek te voeren en wij mannen kunnen geen 2 dingen tegelijk...
Hier issie in ieder geval klaar en heeft eventjes gerust.
En de bao buns opmaken:
Onderop wat komkommer en pepertje. Wat plakken bavette er over. Beetje gehakte pinda's erover en klaar.
Superlekker en supersimpel gerecht.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk
Marinade gemaakt van 2 Pepers, 3 tenen knoflook, 3 stelen sereh, 6 bosuien, 200 ml sojasaus en 30 gram sriracha saus. En daar de bavette een uurtje (buiten de koelkast) in laten marineren.

Vanmiddag overigens een pepertje en komkommer in een mengseltje van azijn, suiker, zout en water laten marineren. Hiervan vergeten een foto te maken

Nadat de bbq op temperatuur was, tijd om de bavette uit de marinade te halen en droog te deppen:

Daarna de bbq op, domme ik alleen geen actiefoto van het vlees op de bbq, want ik was ondertussen bezig een gesprek te voeren en wij mannen kunnen geen 2 dingen tegelijk...
Hier issie in ieder geval klaar en heeft eventjes gerust.

En de bao buns opmaken:
Onderop wat komkommer en pepertje. Wat plakken bavette er over. Beetje gehakte pinda's erover en klaar.

Superlekker en supersimpel gerecht.
Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk