Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Jammer dat je het niet echt super vind maar bedank voor je inspirerend verhaal en volgende keer een tikkie anders proberen dan maar.
We blijven het volgen
ik deel je mening dat je al die afzonderlijke kruiden niet echt goed meer kan proeven.
echter, het is wel een lekker stukje vlees heel hoog op smaak door de combi van kruiden.
en op een geroosterd witbrood met wat zuurs (bijv piccalilly) vinden wij het hier onweerstaanbaar.
maar meestal moet je iets de eerste keer gemaakt hebben om het de tweede keer beter/lekkerder te doen (lees: de smaak naar eigen hand zetten)
zo werk je naar een perfect stukje charcuterie toe.
maar het is je iig gelukt, dus eet smakelijk en dank voor het delen van je ervaringen.
mooie post
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.