BasBQ
Beef en Steak

Gevulde varkenshaas

 
 
 
 

Abraham

Pitmaster
Berichten
919
Vier varkenshazen gevlinderd en deze een uur in een ziplock zak laten brinen in 1 liter water met 100 gram zout.
Goed afspoelen en droogdeppen.


Twee gevuld met fijngesneden gedroogde vijg, de andere twee met bosbessenjam en Port Salud.





Oprollen, omwikkelen met serrano ham en netjes dichtbinden



Indirect bij 200 C tot een kern van 61 C. Daarna even rusten onder folie.



De little gems waren daarvoor al direct gegrild.



Ook nog wat knoflookgarnalen voor ma die die geen vlees eet..



Goed gelukt



Lekker gegeten hoor. Iedereen tevreden..


 
ziet er ook prima uit
 
heey deze noteer ik even op mn lijstje.. mooi en ziet er lekker uit!
 
heel gaaf, die vulling met vijgen.
Heb me hier een partij honger gekregen!!!
 
Kwijl.....  :D
lekkere combi. Gaat ook op mijn todo (daar komt zo nooit een eind aan)
 
Terug
Bovenaan Onderaan