- Berichten
- 916
Vier varkenshazen gevlinderd en deze een uur in een ziplock zak laten brinen in 1 liter water met 100 gram zout.
Goed afspoelen en droogdeppen.
Twee gevuld met fijngesneden gedroogde vijg, de andere twee met bosbessenjam en Port Salud.


Oprollen, omwikkelen met serrano ham en netjes dichtbinden

Indirect bij 200 C tot een kern van 61 C. Daarna even rusten onder folie.

De little gems waren daarvoor al direct gegrild.

Ook nog wat knoflookgarnalen voor ma die die geen vlees eet..

Goed gelukt

Lekker gegeten hoor. Iedereen tevreden..

Goed afspoelen en droogdeppen.

Twee gevuld met fijngesneden gedroogde vijg, de andere twee met bosbessenjam en Port Salud.


Oprollen, omwikkelen met serrano ham en netjes dichtbinden

Indirect bij 200 C tot een kern van 61 C. Daarna even rusten onder folie.

De little gems waren daarvoor al direct gegrild.

Ook nog wat knoflookgarnalen voor ma die die geen vlees eet..

Goed gelukt

Lekker gegeten hoor. Iedereen tevreden..
