Hallo allemaal,
Ik heb een vraag mbt bepaalde bereidingstechnieken van een mooi stuk ossenhaas van 1,8kg, +/- 8-10cm dik. Ik wil deze gaan bereiden op The Bastard.
Nu lees ik over verschillende technieken namelijk the reversed sear methode en andersom: eerst grillen op hoge temperatuur en nadien low en slow garen op 110gr. Wat zijn de voor- en nadelen per techniek en waar gaat jullie voorkeur naar uit?
Krijg je uberhaupt de temperatuur van grillstand naar 110gr terug in korte tijd?
Alvast bedankt voor jullie waardevolle tips!
Ik heb een vraag mbt bepaalde bereidingstechnieken van een mooi stuk ossenhaas van 1,8kg, +/- 8-10cm dik. Ik wil deze gaan bereiden op The Bastard.
Nu lees ik over verschillende technieken namelijk the reversed sear methode en andersom: eerst grillen op hoge temperatuur en nadien low en slow garen op 110gr. Wat zijn de voor- en nadelen per techniek en waar gaat jullie voorkeur naar uit?
Krijg je uberhaupt de temperatuur van grillstand naar 110gr terug in korte tijd?
Alvast bedankt voor jullie waardevolle tips!