- Berichten
- 41
Hallo vandaag lekker aan het pruttelen geweest met de DO.
Heb eerst de runderlapjes aangebakken in de DO en de sjalotten aangefruit.
Het vlees terug bij de sjalotten, afblussen met balsamico azijn. Bouillon en kasteel bier er bij, laurier tijm en kruidnagel er bij.
Dit lekker twee uur laten sudderen, de laatste 30 minuten de pompoen en dadels er bij.
Verdere toevoegingen die ik er bij gedaan heb buiten het recept om zijn peperkoek.
Voor de zoette aardappelpuree.
Zoette aardappels koken met zout, als ze gaar zijn pureren met boter, slagroom pezo nootmuskaat en een snufje kaneel.
Gelijk even poging wagen om mee te doen aan de foto wedstrijd.
Hierna lekker opbouwen voor de foto wedstrijd.
Heb eerst de runderlapjes aangebakken in de DO en de sjalotten aangefruit.
Het vlees terug bij de sjalotten, afblussen met balsamico azijn. Bouillon en kasteel bier er bij, laurier tijm en kruidnagel er bij.
Dit lekker twee uur laten sudderen, de laatste 30 minuten de pompoen en dadels er bij.
Verdere toevoegingen die ik er bij gedaan heb buiten het recept om zijn peperkoek.
Voor de zoette aardappelpuree.
Zoette aardappels koken met zout, als ze gaar zijn pureren met boter, slagroom pezo nootmuskaat en een snufje kaneel.
Gelijk even poging wagen om mee te doen aan de foto wedstrijd.




Hierna lekker opbouwen voor de foto wedstrijd.

