- Berichten
- 546
Laatst zag ik in de 'Shoutbox' dat de zalm bij de Lidl in de aanbieding was, ik geloof 1 kg voor 11.95 ?
Het leek me leuk om dat eens te gaan probeten op het 'eitje '. Omdat ik vrijdagmiddag op het idee kwam en het dezelfde avond wilde eten, heb ik besloten om het simpel te houden.
Uit m'n werk de kg zalm gaan halen, en ingrediënten voor de dille saus, en krieltjs voor in de pan.
De zalm gerubt met 'Noskos the Jerk' , en een uurtje in laten trekken in de koelkast.
De bbq heb ik op gestookt naar 80 graden, tot een kerntemperatuur van 50 graden.
Voor het roken heb ik een combinatie van Appel en Berkenhout gebruikt, wat goed uitpakte !
Erg tevreden over het resultaat ! 'The jerk' is hier echt een lekkere rub voor.
Kan niet wachten om er weer 1 te maken
.
Het leek me leuk om dat eens te gaan probeten op het 'eitje '. Omdat ik vrijdagmiddag op het idee kwam en het dezelfde avond wilde eten, heb ik besloten om het simpel te houden.
Uit m'n werk de kg zalm gaan halen, en ingrediënten voor de dille saus, en krieltjs voor in de pan.
De zalm gerubt met 'Noskos the Jerk' , en een uurtje in laten trekken in de koelkast.
De bbq heb ik op gestookt naar 80 graden, tot een kerntemperatuur van 50 graden.
Voor het roken heb ik een combinatie van Appel en Berkenhout gebruikt, wat goed uitpakte !
Erg tevreden over het resultaat ! 'The jerk' is hier echt een lekkere rub voor.
Kan niet wachten om er weer 1 te maken
