We hadden eindelijk weer de mogelijkheid voor vrienden wat te maken voor een gezellige avond ik de tuin.
Eerst maar even zorgen dat we droog zitten.
(En dat was maar goed ook want we hadden hoosbuien)
En de fik er in..
Toen kippenvleugels met appelhout een uur roken en dan om de 15min afkwasten met Hoisin saus het uur volgend.
We hadden ook gambas op een plancha plaat op de Joy Stove gemaakt maar die waren sneller op dan ik kon fotograferen :-D
Toen deflector er uit en gietijzeren plancha en halvemaan deflector met RVS rooster er in.. toen de DO met ingrediënten voor de sloppy Joe voor 1.5 uur.. resultaat:
De baasin had aardappel gratin gemaakt in de DO op de Joy Stove (onze eerste keer een DO op de Stove en dat ging niet helemaal lekker, de Joy kreeg niet genoeg zuurstof en ging uit.. user error aan mijn kant want de zuurstof aanvoer stond gewoon niet genoeg open..) we hebben uiteindelijk de aardappelen afgemaakt op een wokbrander.
Ook dit is opgegaan voordat ik een foto kon maken.. was errug lekker zeker voor herhaling vatbaar!
Toen het vleesch toetje.. de tomahawk!
Eerst ff low en slow naar de 40-42 kern en toen op de plancha affikken:
En natuurlijk mag onze stofzuiger als beloning voor het schoonhouden van gevallen voedsel in de tuin ook het toetje:
Het was gezellig en lekker!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Eerst maar even zorgen dat we droog zitten.

(En dat was maar goed ook want we hadden hoosbuien)
En de fik er in..

Toen kippenvleugels met appelhout een uur roken en dan om de 15min afkwasten met Hoisin saus het uur volgend.

We hadden ook gambas op een plancha plaat op de Joy Stove gemaakt maar die waren sneller op dan ik kon fotograferen :-D
Toen deflector er uit en gietijzeren plancha en halvemaan deflector met RVS rooster er in.. toen de DO met ingrediënten voor de sloppy Joe voor 1.5 uur.. resultaat:

De baasin had aardappel gratin gemaakt in de DO op de Joy Stove (onze eerste keer een DO op de Stove en dat ging niet helemaal lekker, de Joy kreeg niet genoeg zuurstof en ging uit.. user error aan mijn kant want de zuurstof aanvoer stond gewoon niet genoeg open..) we hebben uiteindelijk de aardappelen afgemaakt op een wokbrander.
Ook dit is opgegaan voordat ik een foto kon maken.. was errug lekker zeker voor herhaling vatbaar!
Toen het vleesch toetje.. de tomahawk!
Eerst ff low en slow naar de 40-42 kern en toen op de plancha affikken:

En natuurlijk mag onze stofzuiger als beloning voor het schoonhouden van gevallen voedsel in de tuin ook het toetje:

Het was gezellig en lekker!
Sent from my SM-G965F using Tapatalk