- Berichten
- 5.060
Als toetje gisteren nog ff een kaasje gerookt.
- 1 Camembert
- Walnoten
- Gedroogde cranberries
- Honing
De Q klaar gemaakt op een temperatuur van 150C. Dome. Kleine skillet mee gewarmd.
Kaasje in de skillet en voor 12 min. laten roken met kersenhout.
Ondertussen de walnoten en granberries wat opgebakken.
Na 12 min de kaas voorzien van wat honing en het walnoten/cranberrie mengsel erbij gedaan.
Nog 10 min op de Q laten roken / warmen tot de kaas net open gaat scheuren.
In het verleden heb ik de kaas wel eens zachter gehad. Of dit aan merk vd kaas of temperatuur ligt durf ik ff niet te zeggen. Kwestie van proberen.
Smaak was evengoed prima.
- 1 Camembert
- Walnoten
- Gedroogde cranberries
- Honing
De Q klaar gemaakt op een temperatuur van 150C. Dome. Kleine skillet mee gewarmd.
Kaasje in de skillet en voor 12 min. laten roken met kersenhout.
Ondertussen de walnoten en granberries wat opgebakken.
Na 12 min de kaas voorzien van wat honing en het walnoten/cranberrie mengsel erbij gedaan.
Nog 10 min op de Q laten roken / warmen tot de kaas net open gaat scheuren.
In het verleden heb ik de kaas wel eens zachter gehad. Of dit aan merk vd kaas of temperatuur ligt durf ik ff niet te zeggen. Kwestie van proberen.
Smaak was evengoed prima.