BasBQ
Beef en Steak

Frikandel Döner

Per direct op de to do list. Zou het ook lukken met een kaasschaaf ?
 
Vond het verassende lekker, en inderdaad simpel.
 
Ziet er heel lekker uit!
Maar is het niet enorm zout door naast de frikandelkruiden ook nog gyroskruiden te gebruiken?

Valt mee is maar wat je gewend bent natuurlijk maar zeker het proberen waard


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Goed idee, deze ga ik zeker van je lenen!
 
Doet me denken aan de Haagse keuken ;)
 
Wil deze morgen gaan maken voor lunch.
Hoeveel dellen heb je gebruikt om die bak vol te krijgen?
 
Per direct op de to do list. Zou het ook lukken met een kaasschaaf ?
Dat gaat denk ik niet lukken, een frikadel is denk ik te korrelig van structuur, maar met een goed scherp mes en dan nog licht bevroren moet het met een beetje moeite en wat goede wil te doen zijn denk ik ?

Wel een leuk idee, zo kom je op dingen uit waar je zelf niet aan denkt! ( net zoals het blikje smac of ham op de bbq )
 
Hoe krijg je het verzonnen! Zet deze op de zeker te maken lijst.
 
Dat gaat denk ik niet lukken, een frikadel is denk ik te korrelig van structuur, maar met een goed scherp mes en dan nog licht bevroren moet het met een beetje moeite en wat goede wil te doen zijn denk ik ?

Wel een leuk idee, zo kom je op dingen uit waar je zelf niet aan denkt! ( net zoals het blikje smac of ham op de bbq )

Met een kaasschaaf of aardappelschilmes (dunschiller) gaat dit prima hoor
 
Dit is echt een geniaal idee. Alleen hierdoor zou je van mij al minister president mogen worden!
 
Armand bedankt voor het idee, deze vandaag voor de lunch gemaakt.. erg smakelijk.

20230324_102637.jpg


20230324_110426.jpg
 
Staat hier morgen ook op het menu, nogmaals dank
 
Wil deze morgen gaan maken voor lunch.
Hoeveel dellen heb je gebruikt om die bak vol te krijgen?

Ik heb 10 frikandellen gebruikt van 70gr per stuk dus dan heb je 700 gr döner


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan