- Berichten
- 47
Vanwege de kriebels om de kamado voor het eerst in gebruik te nemen (na enkele keren opstoken volgens instructie) de frikandellen burnt ends gemaakt volgens Noskos recept. Eerst lekker in de kruiden (Noskos pulled pork):
Daarna 30 minuten op 125 graden laten garen en roken, in 4 stukken gesneden en in bakjes met boter/suiker/saus en weer terug op 175 graden. Gelijk wat familieleden uitgenodigd want ja het eerste hapje moet geproefd worden. Alles was op en ze vonden het heerlijk.
Ik vond het fantastisch om te doen, niet alleen het oppeuzelen maar de hele bereiding en het spelen met de Bastard. Ik vond het best lastig om de Q goed op temperatuur te krijgen maar dat komt hoop ik met ervaring.
Daarna 30 minuten op 125 graden laten garen en roken, in 4 stukken gesneden en in bakjes met boter/suiker/saus en weer terug op 175 graden. Gelijk wat familieleden uitgenodigd want ja het eerste hapje moet geproefd worden. Alles was op en ze vonden het heerlijk.
Ik vond het fantastisch om te doen, niet alleen het oppeuzelen maar de hele bereiding en het spelen met de Bastard. Ik vond het best lastig om de Q goed op temperatuur te krijgen maar dat komt hoop ik met ervaring.