Eszer
Tondelzoeker
- Berichten
- 18
Hallo, ik heb een probleem met mijn Green Egg...........
Wilde deze week een wok gerecht maken op de egg maar dat ging onverwacht mis.
Ik heb de Wok (originele BGE Wok) altijd ingevet in mijn buitenkast staan........omdat deze dus vettig is staat hij op een pannenlap.
Dus ik mijn egg opgestookt en toen toen hij op temperatuur was de wok er in gehangen om op te warmen en snel naar binnen gegaan om het dienblad met ingrediënten op te halen.
Je raad het dus al..............die pannenlap hing nog onder de wok en is dus gaan branden en roken en stinken. (Domme Lul, ja ik weet het, had het niet in de gaten)
Toen ik weer bij de egg aankwam was het kwaad dus al geschied......een egg vol met stinkende rook............Het geluk bij een ongeluk is dat de pannenlap (zie foto) een gehaakte was van 100% katoen.....maar toch.
Er hangt sinds dien een vieze lucht in de egg.
Heb hem dezelfde avond nog helemaal uit laten branden tot wel 375 Graden maar lijkt weinig effect te hebben gehad.
Heb er deze week nog wel op gekookt..........1x Steaks met groenten en gisteren Spareribs maar hij blijft stinken en het lijkt ook in het vlees te gaan zitten.
Is hier iets aan te doen, of is hij nu vern**kt, en of heeft iemand hier ook zoiets meegemaakt en een eventuele oplossing??
Ik hoor het graag,
Vriendelijke groet
Eric
Wilde deze week een wok gerecht maken op de egg maar dat ging onverwacht mis.
Ik heb de Wok (originele BGE Wok) altijd ingevet in mijn buitenkast staan........omdat deze dus vettig is staat hij op een pannenlap.
Dus ik mijn egg opgestookt en toen toen hij op temperatuur was de wok er in gehangen om op te warmen en snel naar binnen gegaan om het dienblad met ingrediënten op te halen.
Je raad het dus al..............die pannenlap hing nog onder de wok en is dus gaan branden en roken en stinken. (Domme Lul, ja ik weet het, had het niet in de gaten)
Toen ik weer bij de egg aankwam was het kwaad dus al geschied......een egg vol met stinkende rook............Het geluk bij een ongeluk is dat de pannenlap (zie foto) een gehaakte was van 100% katoen.....maar toch.
Er hangt sinds dien een vieze lucht in de egg.
Heb hem dezelfde avond nog helemaal uit laten branden tot wel 375 Graden maar lijkt weinig effect te hebben gehad.
Heb er deze week nog wel op gekookt..........1x Steaks met groenten en gisteren Spareribs maar hij blijft stinken en het lijkt ook in het vlees te gaan zitten.
Is hier iets aan te doen, of is hij nu vern**kt, en of heeft iemand hier ook zoiets meegemaakt en een eventuele oplossing??
Ik hoor het graag,
Vriendelijke groet
Eric