- Berichten
- 476
zie : http://www.bbqgenootschap.nl/forum/index.php?topic=1722.0
Vandaag was op het menu
Prei, met prei saus (groene blaadjes van de prei koken in 500 ml water + 250 ml room en een bouillon blokje en daarna in de blender), Prei (prei stonkjes+ basilicum azijn + olijfolie, oregano + tijm, zout en peper) daarboven op gerookte paling even op de BBQ en daarna wat tijm er boven op
sla met Tonijn op bbq (heel kort), pijnboompitjes even op de bbq rooster, 1 eetleplel basilicum azijn en 2 eetlepels olijfolie
Toetje: Ananas gemarineerd in Licor 43, Licor 43 ingekookt voor saus en wat ijs. Helaas was de saus mislukt en was het een gelei geworden
Het was wel weer erg lekker ook het toetje
Vandaag was op het menu
Prei, met prei saus (groene blaadjes van de prei koken in 500 ml water + 250 ml room en een bouillon blokje en daarna in de blender), Prei (prei stonkjes+ basilicum azijn + olijfolie, oregano + tijm, zout en peper) daarboven op gerookte paling even op de BBQ en daarna wat tijm er boven op
sla met Tonijn op bbq (heel kort), pijnboompitjes even op de bbq rooster, 1 eetleplel basilicum azijn en 2 eetlepels olijfolie
Toetje: Ananas gemarineerd in Licor 43, Licor 43 ingekookt voor saus en wat ijs. Helaas was de saus mislukt en was het een gelei geworden
Het was wel weer erg lekker ook het toetje