- Berichten
- 10.093
Beste bbq-collega's,
Zomaar even een klein postje van een heerlijk stukje vlees, de Flat Iron.
Dit was nieuw voor ons. Al die jaren dat de bbq een belangrijke rol in het leven is gaan spelen is er nog nooit een Flat Iron vanaf gekomen.
Tot vandaag.
Het waren 2 mooie stukjes vlees waarvan de zenen al grotendeels verwijderd waren. De laaste paar stukjes zelf weggesneden en vervolgens een beetje zout erover.
Daarna mochten ze nog even een paar uurtjes terug in de koelkast totdat ze aan de beurt waren.
BBQ aangestoken, vlees eerst indirect tot 50gr en daarna even direct. Als rookhout wat eiken.
Niet zoveel foto's genomen, maar hopelijk voldoende om een indruk te geven.
Ze hebben er zin in
Even indirect met een eiken chunk
Daarna nog even direct
En klaar (dat ging overigens best snel
)
Aansnijden
Op het bordje
Het is echt een heerlijk stukje vlees. Erg zacht en mals.
Dank voor het kijken
Rick
Zomaar even een klein postje van een heerlijk stukje vlees, de Flat Iron.
Dit was nieuw voor ons. Al die jaren dat de bbq een belangrijke rol in het leven is gaan spelen is er nog nooit een Flat Iron vanaf gekomen.
Tot vandaag.
Het waren 2 mooie stukjes vlees waarvan de zenen al grotendeels verwijderd waren. De laaste paar stukjes zelf weggesneden en vervolgens een beetje zout erover.
Daarna mochten ze nog even een paar uurtjes terug in de koelkast totdat ze aan de beurt waren.
BBQ aangestoken, vlees eerst indirect tot 50gr en daarna even direct. Als rookhout wat eiken.
Niet zoveel foto's genomen, maar hopelijk voldoende om een indruk te geven.
Ze hebben er zin in
Even indirect met een eiken chunk
Daarna nog even direct
En klaar (dat ging overigens best snel

Aansnijden
Op het bordje
Het is echt een heerlijk stukje vlees. Erg zacht en mals.
Dank voor het kijken
Rick
Laatst bewerkt: