BasBQ
Beef en Steak

First time pulled pork

Paddy

Vuurmaker
 
 
Berichten
97
Omdat ik hier zo vaak pulled pork tegen kom en de procureur van de week in de aanbieding was bij de Makro, ga ik het morgen ook maar proberen: pulled pork.
Benieuwd of het gaat lukken. Vandaag alvast het stuk vlees bestrooid met kruiden en ingepakt.
49904194-CB57-464C-9AE1-70E0F494A4CF.jpeg


Meteen een vraagje voor de meer ervaren pulled pork makers: ik heb meteen maar een stuk van 3 kilo gekocht, dus er een kans dat we wat overhouden...
Is het dan het handigst om porties pulled of nog niet gepulled in te vriezen?
 

Gavjow

Vuurmaker
 
Berichten
89
Gewoon volledig pullen. Niet als brok in willen vriezen.
Ik maak altijd porties van 250gr en doe dat in vacuüm zakken in de vriezer.
Heb ik er een lekkere portie van nodig dan gooi ik een vacuüm zakje in een pannetje heet water. Rits dat open en je hebt een lekkere snack/maaltijd.
 

Ridevi71

BBQ Junkie
 
 
 
 
 
Berichten
6.632
das een mooi stukkie vlees zeg
veel plezier vandaag met de cook
 

de volle

Stoker
 
 
Berichten
443
Als het mee zit voor zessen. Bij mij duurde het gisteren bijna 11 uur voor net geen 2 kilo. Maar dat hangt af van het vlees.
 

Paddy

Vuurmaker
 
 
Berichten
97
Zo rond zes uur zal ie klaar zijn. Tijdens het rusten de kinderen naar bed brengen en dan ... aan tafel!

BE64396B-2FEC-4B65-896D-1E512DB73569.jpeg

70B5DF4B-9BB5-4E65-A196-8B9D3ED7FF2E.png
 

Paddy

Vuurmaker
 
 
Berichten
97
Aan tafel!
Lekker met de (verplichte?) koolsalade en op een kaiserbroodje.
8E07C056-0D2B-413B-A648-D09C2D8473B0.jpeg
 

Frits

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
14.345
Ziet er prima uit, coleslaw hoeft niet maar een zuurtje past er goed bij. Zelf vind ik augurk er lekker bij.
Gefeliciteerd met je knor.
 

Hans

BBQ Junkie
 
 
 
Berichten
5.050
Gewoon volledig pullen. Niet als brok in willen vriezen.
Ik maak altijd porties van 250gr en doe dat in vacuüm zakken in de vriezer.
Heb ik er een lekkere portie van nodig dan gooi ik een vacuüm zakje in een pannetje heet water. Rits dat open en je hebt een lekkere snack/maaltijd.

Ja hoor wat Gavjow zegt in zakjes invriezen heb je altijd voorraad.



En de eindsaus op de foto nog in't bakje kan je er ook door de P.P. doen en mee invriezen.
 

SandyMan

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.054
Lekker zeg! En niets is verplicht bij lekker eten! Doe lekker wat je zelf wilt!
Ook hier worden gepullde porties ingevroren..
 

Bram

Gerijpt
 
 
 
 
 
Berichten
3.742
Mooie run. Het lijkt wel PP maand hier haha. Maar het blijft leuk om te maken. En zo te zien heb je lekker zitten smullen.
Gefeliciteerd met je knorrie
 
Bovenaan Onderaan